De ce ceai de plante?

13 November 2023
De ce ceai de plante?

Tot ceaiul vine cu o varietate de beneficii pentru sănătate, dar poate niciuna mai mult decât ceaiul din plante. Pachetul de antioxidanți și nutrienți găsit în ceaiul din plante, care este, de asemenea, în mod natural fără cofeină, a fost folosit de-a lungul istoriei într-o varietate de culturi și civilizații și rămâne o băutură delicioasă și sănătoasă până în prezent. Beneficiile consumului de ceai din plante includ îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, îmbunătățirea funcției digestive, îmbunătățirea sănătății pielii, reducerea inflamației, scăderea tensiunii arteriale și reducerea stresului și a anxietății. Cercetările sugerează, de asemenea, că ceaiul din plante poate ajuta la cancer, boli de inimă și diabet. Cu toate beneficiile consumului de ceai din plante, de ce să nu încerci? Cumpărați astăzi selecția noastră de ceaiuri din plante și începeți să culegeți beneficiile!

Originile ceaiului din plante pot fi urmărite până în anul 2700 î.Hr. în China, iar medicina tradițională chineză folosea ceaiurile din plante ca tratament pentru diferite afecțiuni și afecțiuni. Legenda spune că miticul împărat Shennong stătea sub un copac și fierbea o oală cu apă când niște frunze și crenguțe au căzut în oală. Pe măsură ce amestecul a început să se înmoaie, un miros apetisant a început să emane din el și atras de mirosul, împăratul a luat o înghițitură. Bautura a avut un gust destul de plăcut și astfel a luat naștere ceaiul din plante. Cel puțin, așa decurge povestea. În realitate, nu știm cine a descoperit ceaiul din plante sau cum au făcut acest lucru, totuși ceea ce știm cu siguranță este că civilizațiile antice precum grecii și egiptenii au folosit adesea ceea ce am putea considera ceaiuri din plante în scopuri medicinale. Datorită lor, ne putem bucura astăzi de gustul și beneficiile consumului de ceai din plante

Ce este ceaiul de plante?

În ciuda faptului că este considerat un ceai de către majoritatea, ceaiul din plante nu provine de fapt din frunze sau plante de ceai. După cum sugerează și numele, ceaiurile din plante sunt făcute din ierburi, flori sau rădăcini. Varietatea surselor naște o varietate de arome care atrag orice gust.

Obțineți ceaiul de plante Ionna Organic astăzi!

Cu toate beneficiile consumului de ceai din plante și aromele delicioase pe care le oferim, chiar nu există niciun motiv pentru a nu face parte din ziua ta din unul dintre ceaiurile noastre din plante. Consultați selecția noastră de ceaiuri din plante și găsiți amestecul potrivit pentru dvs.!







Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙