Ceaiul este mai bun decât cafeaua dimineața

13 November 2023
Ceaiul este mai bun decât cafeaua dimineața

Potrivit Asociației Naționale a Cafelei, șapte din 10 romani beau cafea în fiecare săptămână, iar 62% beau o ceașcă în fiecare zi. În cel mai nou studiu al lor – cel mai cuprinzător sondaj al băutorilor de cafea romani vreodată – ei au descoperit că nouă din 10 băutori mai în vârstă de cafea își încep dimineața cu o ceașcă de cafea și șapte din 10 tineri băutori de cafea au cafea la micul dejun. În ciuda popularității cafelei, ceaiul este de fapt o băutură de dimineață mai bună din mai multe motive. Nu este un secret că consumul de ceai poate aduce o varietate de beneficii, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale, reducerea riscului de atac de cord și accident vascular cerebral, chiar și risc redus de cancer și multe altele, dar există o varietate de alte motive pentru a bea o ceașcă de ceai alături de micul dejun. mai degrabă decât cafea.

Beneficiile ceaiului de dimineață

Pe scurt, ceaiul bate orice băutură alternativă de dimineață. Deși poate să nu aibă aceleași cantități de cofeină ca și cafeaua și nici aceleași niveluri de vitamina C ca sucul de portocale, ceaiul are o serie de alte beneficii care justifică faptul că ceaiul – cald sau rece – este noua ta alegere de băutură în diminetile. La fel ca cafeaua, ceaiul poate ajuta la ameliorarea somnolenței dimineții, dar asta nu este tot. Este adevărat că ceaiul conține mai puțină cofeină decât cafeaua, dar conținutul său de cofeină ar trebui să fie suficient pentru a-ți oferi energia de care ai nevoie, fără a exagera, și poți avea oricând o a doua ceașcă dacă ai nevoie de ea. Cofeina din ceai nu este singurul lucru care vă va ajuta să vă treziți și să vă limpezească capul dimineața: ceaiul conține L-teanină și aminoacizi care încetinesc cât de repede corpul absoarbe cofeina. Acest lucru poate părea un negativ la început, dar odată ce vă dați seama că acest lucru nu numai că va preveni nervozitatea și blocajele, ci vă va oferi energie constantă pentru o perioadă mai lungă de timp, devine un uriaș pozitiv. Câteva căni de ceai dimineața pot elimina nevoia de mai multe căni de cafea pe parcursul zilei. Nu doar te vei simți mai bine, dar vei economisi și bani.

  7 APRILIE 2022DESCOPERĂ Ceaiul este mai bun decât cafeaua dimineața


Beneficiile pentru sănătate ale ceaiului de dimineață

Ceaiul nu vă va menține doar plin de energie și alertă pe tot parcursul zilei, dar poate ajuta și la pierderea în greutate. Având în vedere agitația vieții moderne, poate fi greu să găsești timp pentru a face mișcare, iar fast-food-ul este de obicei mai ieftin și mai convenabil decât mesele sănătoase, așa că mulți se chinuie să găsească timp pentru a-și îndeplini obiectivele de slăbire. Cu toate acestea, pur și simplu înlocuind ceașca de cafea de dimineață cu ceai, poate ajuta la accelerarea pierderii în greutate. Această calitate se datorează din nou aminoacizilor puternici pe care îi conține ceaiul, care, în esență, acţionează un comutator din organism care îl determină să transforme grăsimea stocată într-o sursă de combustibil. Ceaiul verde este cunoscut ca unul dintre cele mai populare suplimente de slăbit.

S-a dovedit, de asemenea, că ceaiul are efecte foarte pozitive asupra microbiomului intestinal, ceaiurile verzi crescând nivelul bacteriilor sănătoase din intestin, iar ceaiurile negre contribuind pozitiv la diversitatea microbiană. Microbiomul intestinal se referă la trilioanele de microorganisme care locuiesc în intestine și, deși poate suna groaznic, menținerea acestei comunități ecologice complexe sănătoase și diverse va influența pozitiv fiziologia și susceptibilitatea bolilor. Totuși, acesta nu este singurul mod în care ceaiul poate ajuta acea parte a corpului, deoarece ceaiul conține o substanță numită tanin care are proprietăți antiinflamatorii și va reduce inflamația intestinală. Este de mare ajutor în special pentru cei cu sindrom de colon iritabil (IBS).

Comandă ceai aici și schimbă-ți viața!

Oricare ar fi motivul pentru care doriți să înlocuiți acea ceașcă de dimineață cu o ceașcă de ceai, veți găsi o selecție mare de amestecuri diferite din care să alegeți în ceainăria premium de la Ionna Organic.  Cumpărați selecția noastră astăzi și găsiți înlocuitorul perfect pentru cafeaua dvs. de dimineață!







Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙