Infuziile de plante – soluția asteniei de primăvară

16 November 2023
Infuziile de plante – soluția asteniei de primăvară

 Impresia artistică de primăvară înflorită poate fi răvășită de astenia de primăvară. Acea stare de oboseală intensă și prelungită, însoțită de slăbiciune fizică, de scăderea capacității de lucru intelectual. Totuși, e momentul pentru a fi productiv, iar somnul, în acest sens, poate fi soluția.

Somnul de calitate necesită a da importanță, atât orelor pe care le alegi, cât și acțiunilor înainte de a evada în lumea viselor. Dacă ți-ai propus să îți îmbunătățești calitatea somnului și vrei să te bucuri din nou de energie pe tot parcursul zilei, noi îți dezvăluim secretul. Efectul calmant al ceaiurilor Ionna Organic se datorează apigeninei, un antioxidant care se regăsește din belșug in infuziile noastre.
 

      
Ceaiurile de Mușețel, Lophantus sau Melissa e ceea ce îți propunem să alegi pentru a te relaxa, bucurându-te de un somn fără tulburări. Specialiștii spun că anume apigenina influențează activitatea anumitor receptori din creier, fapt care contribuie simțitor la reducerea stării de anxietate acumulate pe parcursul zilei, la combaterea stresului și agitației de rutină. Problemele de somn au devenit tot mai prezente în viața noastră. Tensiunea cu care ne confruntăm la locul de muncă, la facultate sau în alte medii, ajunge să ne influențeze starea, motiv pentru care nici în somn, creierul nu reușește să se deconecteze.

      Natura așadar, ne oferă adjuvanți suficient de utili, care să îmbunătățească calitatea somnului. Este important să știm să face o alegere corectă atunci când consumăm ceai, optând cel mai bine pentru infuzii de plante cu efect calmant. Ritualul pregătirii ceaiului în fiecare zi, îți va da un sentiment de confort și relaxare, așa că bucură-te chiar și seara de băutura ta preferată!







Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙