Vitamina C ascunsă în gustul delicios al ceaiului!

16 November 2023
Vitamina C ascunsă în gustul delicios al ceaiului!

Știai că în cultura asiatică există un ritual tradițional, extrem de bine respectat, într-o atmosferă liniștită, numit ceremonia ceaiului? Ei bine, în România, ceaiul este mai mult decât un ritual, este momentul în care savoarea gustului te răpește! Pe lângă aroma puternică și delicată, beneficiile lui par a fi de necontestat.

       Vitamina C ocupă locul întâi în clasament, fiind o vitamină esențială, atât pentru corp, cât și pentru minte, întâlnită în majoritatea tipurilor de ceai. Cu toții am auzit despre importanța acesteia, însă ceea ce pare a fi surprinzător este efectul pe care îl poate avea o ceașcă de ceai ce conține acest nutrient. Cunoscută și ca acid ascorbic, Vitamina C este un puternic agent antioxidant, reușind să protejeze organismul împotriva multor afecțiuni

       Dacă te-ai plictisit însă să o consumi sub formă obișnuită, îți recomandăm să suplimentezi o parte din necesarul ei în compania unui ceai de calitate. Te confrunți des cu durerile de cap? Să știi că o ceașcă de ceai, cu efect calmant îți poate ameliora disconfortul. Doza zilnică de vitamina C pe care o putem găsi în ceaiurile din ingrediente 100% naturale, poate reduce atât oboseală, cât și slăbiciunea. Uită de piele uscată, păr deteriorat, gingii inflamate, dureri musculare și încearcă să îmbunătățești calitatea vieții tale. 

       Fie că obișnuiești să bei ceai dimineața, la amiază în pauza de la muncă sau seara, în compania celor dragi, Vitamina C este necesară oricând. Și ce poate fi mai ofertant decât să te bucuri de un gust delicios, știind că în el se ascunde și elementul care mulțumește organismul.

Experimentați adevăratul gust al naturii cu amestecurile noastre
Ceaiurile Ionna se remarcă prin faptul că utilizează din plantele cultivate doar frunze întregi și flori și nu conțin niciun fel de aditivi, conservanți sau arome. Uleiurile esențiale sunt cele care oferă aroma caracteristică, autentică și pură a ceaiului.






Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙