ICE TEA – mentă, lămâie și miere! Popularitate și beneficii

16 November 2023
ICE TEA – mentă, lămâie și miere! Popularitate și beneficii

  Într-o vară toridă, nu există nimic mai răcoritor decât un pahar cu ceai rece, aromat și cu gheață. Așadar, vara aceasta, discuțiile de la terasă se pot muta la tine acasă. Și planurile de vacanță se fac mai ușor, atunci când pe masă sunt câteva pahare de ,,Ice Tea”. Poate fi cu fructe, cu gheață multă sau chiar preparat pe baza unei infuzii puternice.

Beneficiile ceaiului rece

      În timpul sezonului cald, ceaiurile sunt cel mai bine savurate sub formă de băuturi răcoritoare. Există o mulțime de variații de ceaiuri care pot fi transformate în băuturi de sezon. Unele dintre cele mai populare includ ceaiul de mentă, ceaiul verde, ceaiul de ghimbir și ceaiul de hibiscus. Care sunt beneficiile?

  1. Te hidratezi într-un mod sănătos și, în același timp, gustos;
  2. Poți reface necesarul zilnic de minerale pe care le pierzi prin procesul de transpirație;
  3. Nu consumi preparate din comerț care  conțin conservanți și mult zahăr;
  4. Combini ingredientele preferate, fără a ține cont de reguli;


Beneficiile ceaiului rece vara

Popularitatea acestuia vara

      S-a constatat că ceaiul de mentă este unul dintre cele mai consumate ceaiuri de vară, deoarece are un gust răcoritor și revigorant, iar aroma te duce cu gândul la plajă și soare. Poate fi consumat cu multă gheață și poate fi îmbunătățit cu miere, lămâie, sau alte ingrediente, pentru un gust mai intens. Simți și tu aroma deja? Nu uita însă, că ceaiul cu gheață trebuie consumat în aceeași zi în care este preparat!







Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙