O felie de lămâie într-o ceașcă ceai?

16 November 2023
O felie de lămâie într-o ceașcă ceai?

O ceașcă de ceai bun și o felie de lămâie? Sau acel suc stors peste băutura fierbinte…Pare pansamentul cel mai eficient după o zi agitată la muncă, nu-i așa? Se pare însă că specialiștii nu recomandă utilizarea lămâii în ceaiul fierbinte, pentru că și-ar pierde total farmecul.

O felie de lămâie într-o ceașcă ceai?

     
Așadar, lămâia este apreciată pentru cantitatea de vitamina C pe care o conține, esențială pentru întărirea sistemului imunitar. Nu numai că acest produs este unul sănătos, dar are și un gust și miros distinct. Totuși, pentru a beneficia de toate proprietățile sale, este nevoie de respectarea anumitor reguli. Farmaciștii atrag atenția că atunci când este adăugată în băuturile calde, lămâia își pierde efectul antioxidant, ceea ce înseamnă că, nivelul de vitamina C lipsește. Totuși, pentru că aparent pare că oferă un alt gust, este adesea consumată în băuturile fierbinți. În tandem cu lămâia, și mierea își face apariția. Iar în acest caz, nu numai că se distrug substanțele active, dar se pot genera inclusiv compuși toxici.

     
Combinația între băuturile fierbinți și aceste ingrediente nu este deloc fericită, motiv pentru care, aroma lor merită a fi savurată fără asemenea adjuvanți.Fără drept se replică, natura a creat suficiente delicii pentru a pregăti băutura preferată. Farmecul se ascunde în bucuria gustului și delicatețea aromelor naturale!







Incercăm sa va reconectam la server ...





Reconectare la Server ...





Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙