LIVRARE IN TOATA TARA

Comenzile in magazinul online ionna.ro pot fi realizate oricand. In scurt timp de la plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.

Termenul estimat de livrare a comenzilor este de 48 -72 ore de la data plasarii comenzii.

Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, in orice localitate din Romania, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului.

Produsele ionna.ro se vand si se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile vor fi expediate prin:

  1. Fan Courier pentru adresele de livrare localizate in aria de acoperire. Lista cu adresele aflate in aria de acoperire a Fan Courier poate fi vizualizata aici.

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata Plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.

*Din cauza tertelor parti implicate in procesul de livrare si a diferitelor situatii neprevazute ce pot interveni, nu putem garanta livrarea in termen de 48 -72 ore. In cazul in care se produce o lipsa de stoc survenita intre momentul plasarii comenzii si actualizarea stocurilor pe site, veti fi contactat telefonic. In cazul in care nu veti putea raspunde in timp util, comanda fi procesata cu intarziere.

RETUR IN TOATA TARA

Politica de retur este conform legilor care guverneaza comertul electronic in Romania.

Produsele alimentare nu se returneaza, decat in conditiile in care nu respecta caracteristicile specificate pe acest site.

Pentru a plasa o comanda adaugati produsul in cos si urmati pasii de finalizare a comenzii

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunța la contract si returnarea produselor, altele decât cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunța la contract si la returnarea produselor a cumpărătorului, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului“.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiași serviciu de transport prin intermediul căruia s-a făcut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este strada Perlungirea Foltanului 65C, Galati.

Daca aveți nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor, ne puteți suna la +40740549808 sau scrie la info@ionna.ro.

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar daca vreți sa primiți banii înapoi și să renunțați la comanda, aceștia va vor fi returnați  în maximum 30 de zile de la momentul în care ne-ați informat asupra deciziei dumneavoastră. Vom face tot posibilul ca suma să vă fie returnată cât mai curând.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Copia facturii trebuie și ea atașată.

Din motive de siguranță alimentară și igienă, Ionna.ro nu acceptă returnarea produselor alimentare.